Selidbe Firme, Kancelarije, Poslovnog Prostora - Beograd

Selidba poslovnog prostora

selidba firme - poslovnog prostora
 

Selidba vašeg poslovnog prostora može biti naporna i stresna. Prilikom selidbe vaše firme, mogu se javiti brojni problemi i potrebno je obezbediti dovoljno vremena da se kompletan posao uspešno završi. Agencija Pakovanje & Selidbe preporučuje da napravite tačan i detaljan plan preseljenja i na taj način izbegenete eventualne poteškoće.

Prilikom selidbe vašeg poslovnog prostora potrebno je napraviti plan, koji će vam pomoći da izbegnete mnoge probleme koji se mogu pojaviti. Detaljan plan preseljenja će vam uštedeti vreme i novac, a vaš biznis će se nastaviti što je pre moguće. Priprema i saveti za selidbu.

 

 

 

Proces selidbe vaše firme

proces selidbe firme

1. BESPLATNA PROCENA SELIDBE


Potrebno je da nas pozovete i dogovorite datum i vreme za procenu vaše selidbe. Ova usluga je besplatna i ni u kom  slučaju vas ne obavezuje da koristite naše usluge.

pakovanje za selidbu - firma

2. IZBOR USLUGE PAKOVANJA


Na vama je da se opredelite za vrstu pakovanja koje pruža naša agencija za selidbe. Naša preporuka je da se kompjuterski stolovi, garnitura za sedenje, police za registratore itd zaštite sa streč folijom – snažna plastika koja u potpunosti pokriva vaše stvari štiteći ih od prljavštine i oštećenja. Ostale stvari moraju biti profesionalno zapakovane u kutije za selidbe, jasno obeležene imenom i po potrebi bojom. Najbolje bi bilo da svako do zaposlenih spakuje stvari koje ce im odmah trebati, kao što su na primer ugovori, predmeti koji se trenutno obrađuju itd., i te kutije treba posebno obeležiti.

pakovanje selidba beograd

3. ZAŠTITA RAČUNARSKE OPREME


Računari su uvek važan i skup deo vaše kancelarije stoga je neophodno da se profesionalno spakuju. Ukoliko nemate osobu koja će rastaviti i povezati vaše računare, mi ćemo to uraditi za vas. 

 

 

 

selidba firme beograd

4. UTOVAR


Nakon što su vaše stvari profesionalno spakovane i popisane, vrši se utovar u transportno vozilo ( kombi ili kamion). Za slaganje vaših stvari u transportno vozilo uvek je zadužen tim lider – osoba sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem odrađenih selidbi. Time je zaštita vaših stvari podignuta na najviši mogući nivo pa je verovatnoća da dodje do nekog oštećenja skoro nemoguća.

kamionski transport

5. KOMBI I KAMIONSKI PREVOZ


Prevoz selidbenih stvari obavlja se kombijem ili kamionom. Po potrebi možemo obezbediti veće/manje vozilo. Detaljnije o prevozu vaših stvari, možete pogledati na stranici transport.

preseljenje kancelarije

6. OTPAKIVANJEE


Kutije se otvaraju i sadžaj se vadi i postavlja na mesto koje vi želite. Nameštaj, vaša umetnička dela, ogledala itd. se takođe otpakuju i naša preporuka je da to prepustite nama, da ne bi došlo do eventualnog oštećenja. Nakon otpakivanja, naš tim će uredno pokupiti sve prazne kutije i ostatak iskorišćenog materijala za pakovanje.

 

 Ukoliko se budete držali gore navedenih saveta i uputstva, selidba vašeg poslovnog prostora ne mora biti nimalo naporna i stresna.

a vaš posao će se vrlo brzo vratiti na mesto uspeha. Za dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346