Selidbe stambenog prostora Beograd

Usluga selidbe u Beogradu

selidbe kuce, stana u Beogradu
 

Selidba svake porodice je priča za sebe, svaka osoba ima određene navike a samim tim i usluga koju pružamo mora biti jedinstvena i prilagođena svakom pojedincu. Usluga selidbe može biti različita zavisno od vaših zahteva i mogućnosti. Mi vam omogućavamo da prilagodite planove za selidbu prema slobodnom vremenu i naravno budzetu. Sa ponosom volimo da kažemo da smo porodična agencija za selidbe koja vam obezbeđuje brzu, sigurnu i kvalitetnu uslugu Za vašu selidbu, možete izabrati nekoliko vrsta pakovanja, zatim razne dodatne usluge kao što su demontaža/montaža nameštaja, skladištenje, otpakivanje vaših stvari, profesionalno pakovanje i selidbe antikviteta itd.. Širok spektar naših usluga vam omogućava da sami odredite koliko želite da učestvujete u vašoj selidbi.

 

 

 

Proces selidbe

besplatna procena selidbe

1. BESPLATNA PROCENA SELIDBE


Potrebno je da nas pozovete i dogovorite datum i vreme za procenu vaše selidbe. Ova usluga je besplatna i ni u kom  slučaju vas ne obavezuje da koristite naše usluge.

izbor usluge pakovanja

2. IZBOR USLUGE PAKOVANJA


U konsultaciji sa našim menadzerom, opredeljujete se sa za jednu od usluga pakovanja koju nudi naša agencija za selidbe, zatim dogovarate datum i vreme pakovanja vaših stvari, odnosno vaše selidbe.

utovar stvari za selidbu

3. UTOVAR


Nakon što su vaše stvari profesionalno spakovane i popisane, vrši se utovar u transportno vozilo ( kombi ili kamion). Za slaganje vaših stvari u transportno vozilo uvek je zadužen tim lider – osoba sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem odrađenih selidbi. Time je zaštita vaših stvari podignuta na najviši mogući nivo pa je verovatnoća da dođe do nekog oštećenja skoro nemoguća.

 

 

transport u beogradu

4. KOMBI I KAMIONSKI PREVOZ


Prevoz selidbenih stvari obavlja se kombijem ili kamionom. Po potrebi možemo obezbediti veće/manje vozilo. Detaljnije o prevozu vaših stvari, možete pogledati na stranici transport.

istovar selidbenih stvari

5. ISTOVAR


Prilikom istovara, nameštaj, kutije i ostale stvari postavljamo u prostorije koje vi odredite, tako da odmah dobijate kompletno namešten stambeni prostor. Svi članovi našeg tima strogo vode računa o vašem novom domu, tako da ne morate da brinete o novom parketu, sveže okrečenim zidovima itd.

otpakivanje

6. OTPAKIVANJE


Kutije se otvaraju i sadžaj se vadi i postavlja na mesto koje vi želite. Nameštaj, vaša umetnička dela, ogledala itd. se takođe otpakuju i naša preporuka je da to prepustite nama, da ne bi došlo do eventualnog oštećenja. Nakon otpakivanja, naš tim će uredno pokupiti sve prazne kutije i ostatak iskorišćenog materijala za pakovanje.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, I spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, I da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346