Priprema Selidbe u Beogradu

Isplanirajte selidbu na vreme

Poželjno je što ranije dogovoriti tačan datum selidbe bilo da se radi o selidbi stana ili selidbi firme. Nakon što utvrdite tačan termin selidbe, prema tome prilagodite ostale obaveze, dogovore i planove. Preseljenje u novi dom i okruženje je stresno kako za Vas tako i za decu, stoga im pokušajte što više olakšati život u novoj sredini... Na vreme razgovarajte s njima o razlozima selidbe i pokušajte im ih što bolje objasniti.

Oslobodite se nepotrebnih stvari

Svi mi imamo mnogo nepotrebnih stvari koje držimo na tavanima, u garažama, šupama, podrumima i raznim drugim prostorijama. Selidba je odlična prilika da se rešite svih tih stvari koje su Vam postale suvišne, a nekome bi možda mogle dobro doći. Ako deo tih stvari na vreme prodate, poklonite ili jednostavno bacite, imaćete višestruku korist. Količina stvari koju selite umanjiće se za stvari kojih ste se rešili, i selidba će samim time biti jeftinija. Ukoliko Vam je potreban magacinski prostor za privremeno odlaganje Vaših stvari, obavezno nas kontaktirajte.

Pripremite i posebno zapakujte stvari koje će Vam trebati odmah nakon selidbe:
  • lična dokumenta i ugovore o prodaji ili iznajmljivanju prostora
  • ugovor sa telefonskim operaterom
  • lekove koje morate svakodnevno uzimati
  • potvrde o plaćenim računima
  • toaletne torbice i druge lične stvari potrebne za taj dan
  • hranu za kućnog ljubimca

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346