Kutije za Selidbe - Česta Pitanja

Kutije za Selidbu - Česta pitanja


  • Pitanje 1: Da li postoji razlika između kutija za selidbu i bilo kojih drugih kutija?

Da, verovali ili ne, postoje dve ključne razlike između kutija za selidbu i običnih kutija. Prvo, kutije za selidbu su napravljene da budu mnogo čvršće, izdržljivije od običnih kutija. Za razliku od običnih kutija koje brzo izgube svoj oblik i ne mogu da podnesu veliki teret, kutije za selidbu mogu da podnesu teret od 50kg a da pritom zadrže svoj oblik. Drugo, kutije za selidbu se proizvode po specijalnim dimenzijama, tako da imate posebne kutije u koje se pakuju knjige, odeća, posteljina, odela i košulje, posuđe, slike itd.

  • Pitanje 2: Koliko mi je potrebno kutija za selidbu?

Svaka porodica je specifična, pa samim tim se i svaka selidba razlikuje. Ovo takođe znači, da može da postoji velika razlika u broju kutija potrebnih za selidbu. Na primer, ukoliko imate veliki broj polica sa knjigama, trebaće vam dosta books kutija (kutija za selidbu koja se koristi za pakovanje knjiga). Broj kutija zavisi i od veličine vašeg stambenog odnosno poslovnog prostora Ipak, najbolje je da brigu o vašem preseljenju prepustite nama, dovoljno je samo da nas pozovete i naš menadzer će izvršiti besplatnu procenu vaše selidbe, nakon čega se možete opredelite za jednu od nekoliko usluga pakovanja koje nudimo.

  • Pitanje 3: Zašto su kutije za selidbu skupe?

Postoji nekoliko razloga zbog čeka su kutije za selidbu znatno skuplje od običnih kartonskih kutija. 

Materijal i konstrukcijaKutije za selidbu su dodatno ojačane „duplim zidom“ pa s samim tim mnogo čvršće i izdržljivije. Da bi se postigao visok kvalitet, koriste se materijali i tehnike koji dodatno podižu cenu izrade kutija za selidbu.

DimenzijeKutije za selidbu su različitih dimenzija. Najmanja kutija za selidbu koju nudi naša agencija je Book kutija(koristi se za pakovanje knjiga) dimenzije xx*xx*xx cm a najveća Wardrobe kutija(korisiti se za pakovanje odeće) dimenzije xx*xx*xx

  • Pitanje 4: Da li postoji neka zamena za kutije?

Kartonske kutije su neophodne za svaku selidbu, međutim neke vaše stvari možete iskoristiti da taj broj kutija smanjite.

Iskoristite vaše kofere i u njih spakujte stvari koje će vam trebati za prvi dan nakon selidbe.

Ukoliko imate providne plastične kutije, ne ostavljajte ih prazne, iskoristite ih za pakovanje vaših stvari

Korpa za veš je odlična za transport vaših stvari, ne ostavljajte je praznu, iskoristi je!

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346