Kombi Selidbe u Beogradu

Kombi Selidbe u Beogradu

Kombi Selidbe Beograd
 

 

Agencija Pakovanje & Selidbe nudi uslugu kombi selidbe u Beogradu i celoj Srbiji. Zbog redovnih gužvi u Beogradu, problema sa pronalaženjem parking mesta, zatim velikom broju uskih i jednosmernih ulica, selidbe u Beogradu je mnogo lakše i brže obaviti kombi vozilima. Pritom treba napomenuti da je cena kamionskog prevoza jednaka ceni 2 ili 3 ture prevoza kombijem. Ovo znači da je cena prevoza uglavnom ista kada su u pitanju kombi selidbe i kamionski prevoz.

| Usluge Transport Beograd | Prevoz stvari selidbe

Kombi vozila su specijalno tapacirana za usluge selidbe, i isključivo se koriste za tu svrhu. Vrlo često je mnogo jednostavnije čak i veću selidbu obaviti kombi vozilima nego kamionom. Prevoz kombi vozilima je dozvoljen od 00-24h, tako da selidbu možemo obaviti u bilo koje doba dana i noći što nije slučaj sa kamionskim prevozom. Kombi Selidbe su idealne za selidbu u centru Beograda.

 

Kombi Selidbe Cena

U zavisnosti od lokacije selidbe, udaljenosti objekta, količine stvari za selidbu, određuje se cena za uslugu kombi selidbe. Faktori koji utiču na cenu kombi prevoza kao i cenovnik možete pogledati na ovoj stranici - cenovnik prevoza kombijem i kamionom.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346