Koliko košta selidba?

Zbog složenosti samog procesa selidbe, agencija Pakovanje & Selidbe vam ne može ponuditi cenovnik za ovu uslugu. Jednostavno, pročitajte u nastavku teksta faktore koji određuju cenu selidbe, kontaktirajte nas putem e-mail adrese ili našeg telefona i saznajte cenu za vašu selidbu.

 

Formiranje cene za uslugu selidbe

 Cenovnik selidbe se formira na osnovu:

 

  • Veličine stambenog ili poslovnog prostora odnosno količine stvari za selidbu. Količina stvari se procenjuje u m3 i na taj način se određuje optimalno vozilo za transport. Ukoliko se procena selidbe vrši telefonskim putem, vrlo je važno navesti našem menadžeru sve stvari koje je potrebno preseliti.
  • Pakovanje i zaštita selidbenih stvari: Tu spadaju broj kutija za pakovanje i ostatak materijala za zaštitu – puc folija,papir za pakovanje, streč folija, traka itd..). Cene Kutija se razlikuju u zavisnosti od dimenzija i kvaliteta i kreću se od 130,00 din za manje kutije pa do 300,00 din za kutije za vešalicama( za kačenje odeće iz plakara).
  • Demontaža-Montaža Nameštaja ( bračnog kreveta, ormana, kliznih plakara itd).
  •  Teški tereti – Selidbe Klavira, Kasa, Sefova, TA Peći se posebno naplaćuju.
  •  Lokacija na kojoj se odvija selidba.
  •  Opšti uslovi za selidbu ( prostor za parking, udaljenost parking mesta od objekta, sprat na obe destinacije, veličina lifta ).

 

Kada su u pitanju manje selidbe cenu možete saznati putem email adrese i telefona. Za veće selidbe, naša preporuka je da naš operater dođe u vaš prostor i obavi desetominutnu procenu, nakon čega dobijate tačnu cenu. Ova usluga je besplatna i ukoliko vam cena ne odgovara, niste u obavezi da nas angažujete.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

 

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346