Koliko košta selidba?

Zbog složenosti samog procesa selidbe, agencija Pakovanje & Selidbe vam ne može ponuditi cenovnik za ovu uslugu. Jednostavno, pročitajte u nastavku teksta faktore koji određuju cenu selidbe, kontaktirajte nas putem e-mail adrese ili našeg telefona i saznajte cenu za vašu selidbu.

FORMIRANJE CENE ZA USLUGU SELIDBE

Cenovnik selidbe se formira na osnovu:

  • Veličine stambenog ili poslovnog prostora odnosno količine stvari za selidbu. Količina stvari se procenjuje u m3 i na taj način se određuje optimalno vozilo za transport. Ukoliko se procena selidbe vrši telefonskim putem, vrlo je važno navesti našem menadžeru sve stvari koje je potrebno preseliti.
  • Pakovanje i zaštita selidbenih stvari: Tu spadaju broj kutija za pakovanje i ostatak materijala za zaštitu – puc folija,papir za pakovanje, streč folija, traka itd..). Cene Kutija se razlikuju u zavisnosti od dimenzija i kvaliteta i kreću se od 130,00 din za manje kutije pa do 300,00 din za kutije za vešalicama( za kačenje odeće iz plakara).
  • Demontaža-Montaža Nameštaja ( bračnog kreveta, ormana, kliznih plakara itd).
  • Teški tereti – Selidbe Klavira, Kasa, Sefova, TA Peći se posebno naplaćuju.
  • Lokacija na kojoj se odvija selidba.
  • Opšti uslovi za selidbu ( prostor za parking, udaljenost parking mesta od objekta, sprat na obe destinacije, veličina lifta ).

Kada su u pitanju manje selidbe cenu možete saznati putem email adrese i telefona. Za veće selidbe, naša preporuka je da naš operater dođe u vaš prostor i obavi desetominutnu procenu, nakon čega dobijate tačnu cenu. Ova usluga je besplatna i ukoliko vam cena ne odgovara, niste u obavezi da nas angažujete.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346