Da li angažovati agenciju za selidbe?

agencija za selidbe

Da li angažovati agenciju za selidbe?

U ovom tekstu saznaćete kako najlakše obaviti selidbu i na koje stvari treba obratiti najviše pažnje – bilo da angažujete agenciju za selidbe ili sami organizujete selidbu.

Jedan od stresnijih događaja u životu je svakako selidba, kojoj se retko ko raduje. Vrlo je važno da selidbu isplanirate na vreme, kako ne bi nastupio haos i panika. Dakle, priprema selidbe je vrlo važna i treba voditi računa o sledećim faktorima nakon čega bi trebalo da odlučite da li ćete angažovati agenciju za selidbe ili ne:

  • Količina stvari koje je potrebno preseliti – Dobro razmislite da li i koliko se možete angažovati oko selidbe i da li vam prijatelji, komšije i poznanici mogu pomoći.
  • Pakovanje za Selidbu – Vrlo je važno da vam stvari budu pravilno spakovane i zaštićene od oštećenja. Posebno treba voditi računa o slikama, osetljivom nameštaju, kuhinjskom posuđu.
  • Kutije za Pakovanje i Materijal za zaštitu Nameštaja su neophodni za svaku selidbu. Vrlo je važno da kutije budu kvalitetne i različitih dimenzija.
  • Opšti uslovi za selidbu – Da li se živite u kući ili stanu na visokom spratu? Da li možete da koristite lift pri selidbi i koja je veličina lifta? Da li posedujete teške stvari poput klavira,TA peći?
  • Finansijska sredstva – Koju količinu novca ste spremni da izdvojite za vašu selidbu. Više o ceni za uslugu selidbe možete pročitati na stranici cenovnik selidbe.

 

Vreme je za odluku:

  • Angažovanje agencije za selidbe – Celokupan posao oko selidbe prepuštate agenciji za selidbe. Oni će voditi računa o pakovnju i zaštiti nameštaja, potrebnom materijalu za pakovanje,broju radnika za selidbu, vozilu za transport itd. Na vama je samo da odaberete profesionalnu agenciju za selidbe koja će zadovoljiti potrebe.
  • Preseljenje u sopstvenoj režiji – Ukoliko ne raspolažete sa dovoljno novca i imate vremena i živaca da se angažujete oko selidbe, a pritom su i prijatelji spremni da vam pomognu onda ste spremni da selidbu organizujete bez angažovanja agencije za selidbe.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346