Selidba poslovnog prostora - saveti

kako se pripremiti za selidbu

Selidba poslovnog prostora - saveti

Sa povećanjem obima posla se, sasvim logično javlja i potreba za pronalaženjem novih poslovnih prostorija. Nažalost, isto to se odnosi i na one situacije kada je potrebno pronaći manje kancelarije, odnosno one, koje usled smanjenog obima posla možete sebi da priuštite. No, bez obzira iz kog razloga da želite da se preselite, sigurni smo da će Vam navedeni praktični saveti za selidbu Vašeg poslovnog prostora biti od velike koristi.

 

Ono što je zapravo jedini pravi savet u ovim situacijama podrazumeva adekvatnu pripremu za selidbu, te angažovanje specijalizovane agencije za selidbe i pakovanje. Upravo poštovanjem ovih saveta ćete maksimalno pojednostaviti čitav postupak i kroz preseljenje proći ne samo bez ikakvih poteškoća, nego se selidba ni u kom slučaju neće odraziti negativno ni na poslovanje Vaše kompanije.

 

Priprema za selidbu

Pod uslovom da ste već odabrali prostor u koji želite da se preselite, potrebno je da izvršite adekvatnu pripremu za preseljenje. To, zapravo znači da je na prvom mestu neophodno da sa sekretarom u Vašoj firmi, odnosno sa onom osobom koja je zadužena za administrativne poslove u kompaniji razgovarate o svim detaljima preseljenja, te da se raspitate da li je neophodno da tom prilikom nosite i svu dokumentaciju ili možete da određena dokumenta koja su, eventualno zastarela odložite u neki magacin ili drugu prostoriju koja Vam je na raspolaganju. Ovo je naročito bitno ako se preseljavate iz većeg u manji prostor, jer će Vam sasvim sigurno koristiti.

 

Takođe je vrlo bitno da sa zaposlenima razjasnite sve detalje u vezi sa preseljenjem, a naročito kada su u pitanju dokumenta, te da napravite jasan plan i date im potrebna zaduženja, budući da je to i najbolji način da se osigurate od mogućnosti da se tokom selidbe ne izgubi niti jedan dokumenta.
Ne zaboravite da tom prilikom obezbedite i kutije za selidbu i to naročito dokumenata, a najbolje je da se odlučite za one namenske kutije, u okviru kojih se nalaze i adekvatne pregrade, jer će tako sve biti znatno preglednije. Isto tako je preporuka da svaku pojedinačnu kutiju označite, jer će Vam tako biti mnogo lakše kada se budete raspakivali.

 

Angažovanje agencije za selidbe i pakovanje

Ukoliko spadate u red nepoverljivih ljudi, te smatrate da ne bi trebalo da pakovanje dokumenata prepustite bilo kome u koga nemate poverenja, odnosno koga ne poznajete, ipak i tada možete da angažujete specijalizovanu agenciju za selidbe i pakovanje što je, takođe praktični saveti za selidbu Vašeg poslovnog prostora koji treba poštovati. Naime, najbolja varijanta je da ih angažujete i za postupak selidbe, ali i za pakovanje stvari. Ali, ako ipak smatrate to neprikladnim, možete jednostavno Vi i zaposleni u Vašoj kompaniji da spakujete samo dokumenta i poverljive stvari, a sve ostalo da prepustite stručnjacima iz ove firme. Tako ćete na najbolji mogući način da prođete kroz postupak selidbe i da ga maksimalno olakšate.

 

Iako će Vas angažovanje specijalizovane firme koja se bavi selidbama i pakovanjem možda više koštati, ne može se osporiti činjenica da je ovo jedini praktični saveti za selidbu Vašeg poslovnog prostora koji bi trebalo da poslušate, uzevši u obzir da će Vam jedino to zaista i olakšati čitav proces preseljenja.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346