Kako se pripremiti za selidbu?

kako se pripremiti za selidbu

Kako se pripremiti za selidbu?

Napravite svoj plan selidbe. On bi trebao da sadrži listu sa nedeljnim i dnevnim zadacima koji moraju biti izvršeni pre ili nakon samog preseljenja, zatim listu stvari koje selite po prostorijama, nacrt rasporeda u novom stanu , popis prepravki u novom stanu koje je potrebno izvršiti pre useljenja, zatim kontakt brojeve telefona agencija za selidbe i ostale važne informacije kao što su telefonski brojevi, e-mail adrese, računi itd.

 

Kako se pripremiti za selidbu?

Vaš novi dom ne mora biti savršeno dekorisan pre useljenja, no pre svega mora biti funkcionalan. Proverite ispravnost svih priključaka ( voda, struja, grejanje, plin, telefon , TV antene, internet). Uverite se da ima dovoljno utičnica, prekidača, priključaka za TV antenu, telefon i sl.

 

Da li su izvodi za osvetljenje na mestima na kojima vi to želite, ili vam je možda potrebna dodatna rasveta u kuhinji ili zidne lampe iznad kreveta u spavaćoj sobi. Svakako je ove poslove lakše obaviti dok su prostorije prazne, tako da ne morate premeštati nameštaj i pokrivati ga radi zaštite od prašine.

 

Razmislite da li su vam potrebne još neke prepravke na zidovima ili podovima. Ako je dodatno sređivanje vašeg novog stambenog prostora za vas opterećenje za koje nemate ni vremena ni novca, ostavite taj posao za neka bolja vremena.

 

Dobro razmislite, jer preuređenja stana u koji ste se već uselili predstavlja dodatnu gnjavažu, a možda čak i ponovno kratkotrajno iseljenje što svakako ne biste želeli.

 

Ako vam finansijska situacija ne dozvoljava promenu podova u celom stanu, zamenite parket samo u jednoj prostoriji. Ako niste u mogućnosti da okrečite ceo stan, ofarbajte zidove koji su kritični i to pre selidbe, dok su prostorije još prazne. Nema potrebe za pomeranjem nameštaja, skidanjem zavesa, polica, slika i ogledala. Ako se ne možete odlučiti za boje zidova, jednostavno sve obojite u belo, a kada se odlučite za boju jednostavno prekrečite u željenu.

 

Ako želite da budete sigurni da samo vi imate ključ od svog novog stana ( a ne neki stari stanari, komšije i slično), zamenite brave na vratima pre ili odmah po završetku selidbe.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346