Kartonske Kutije za Pakovanje

kartonske kutije za selidbe

Kartonske Kutije za Pakovanje

Kada se radi o bilo kakvoj selidbi, kartonske kutije za pakovanje su neizostavni materijal za pakovanje i zaštitu vaših stvari. Pre početka procesa selidbe vaše dragocene stvari moraju biti pažljivo upakovane u kartonske kutije. Važno je da kartonske kutije moraju biti pravilno zatvorene, jer u suprotnom može doći do oštećenja vaših predmeta. Kartonske Kutije je neophodno zalepiti i po dužini i po širini ( na ivicama).

 

Profesionalne agencije za selidbe vam nude kartonske kutije za selidbe u više različitih dimenzija. U naše kartonske kutije možete spakovati praktično sve što se nalazi u jednom domu ili firmi. Ono što uvek naglašavamo je da su kutije za pakovanje izrađene od petoslojnog kartona i zajedno za papirom za pakovanje garatnuju sigurnost vaših stvari.

 

U našoj ponudi su izuzetno kvalitetne kartonske kutije za pakovanje koje su rađene po specijalnim merama i mogu da podnesu teret većii od 50kg. Postoji više različitih dimenzija kartonskih kutija pogodnih za pakovanje odeće, tehnike, skupocenih predmeta, kuhinjskog posuđa itd.

 

Agencija Pakovanje & Selidbe vam nudi uslugu pakovanja i zaštite vaših stvari, ipak ukoliko želite sami da se spakujete, morate poštovani određena pravila kako ne bi došlo do oštećenja:

 

  • Lomljivi predmeti se stavljaju u kutiju u uspravnom položaju. Pre toga, moraju se zaštititi odnosno umotati u nekoliko svojeva papira za pakovanje ili puc puc folije.
  • Na dno i vrh svake kutije stavlja se nekoliko slojeva papira. Kutije moraju biti popunjene do vrha, odnosno ne sme biti praznog prostora unutar kutije. Prazan prostor možete popuniti tako što nagužvate papir za pakovanje.
  • Teže stvari pakujte u manje kutije a lakše u veće kutije, odnosno,u manje kutije pakujte knjige i dokumentaciju a u veće kutije odeću, obucu, posteljinu itd.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346