Selidba bez angažovanja agencije?

agencija za selidbe

Selidba bez angažovanja agencije?

Želite sami da obavite sellidbu bez angažovanja agencije za selidbe? U nastavku teksta daćemo vam nekoliko korisnih saveta, kako bi selidba prošla bez stresa i nervoze.

 

  • Odredite što ranije tačan datum za selidbu. Promene su teške za sve a pogotovo ako imate decu, stoga im pokušajte što više olakšati prilagođavanje novoj sredini. Pokažite im nekoliko puta vaš novi stan i uputite ih u razloge selidbe. Još saveta u vezi selidbe sa decom pričitajte ovde.
  • Učinite dobro delo i poklonite višak nameštaja, stare odeće, obuće i sve ono što vam ne treba u vašem novom domu. Rešićete se nepotrebnih stvari a ujedno i učiniti mnogo za one kojima je pomoć uvek potrebna.
  • Ukoliko ste zaposleni, obavestite vašeg poslodavca da se uskoro selite i uzmite dan, dva slobodno. Zamolite vaše prijatelje i komšije da vam pomognu oko selidbe,obavestite ih što ranije kako bi mogli da isplaniraju svoje vreme i da vam pomognu.
  • Kada je u pitanju pakovanje vaših stvari, vrlo je važno da na dno kutije stavljate teže stvari. Kutije koje su već opterećene teškim stvarima, a u njima ima još uvek mesta, popunite ih peškirima, jastucima ili drugim laganim stvarima. Nakon što ste kutiju upakovali, proverite njenu težinu. Kutija za selidbe ne bi trebala da bude teža od 15-20kg.
  • Kako bi znali u kojoj kutiji se šta nalazi , označite ih markerom. Na vrhu i sa strane napišite u koju prostoriju treba smestiti kutiju kao i šta se nalazi u njoj. Kutije koje sadrže lomljive stvari treba posebno obeležiti sa „lomljivo“ kako bi se sa njima još pažljivije rukavalo.
  •  Obezbedite vozilo koje će transportovati vaše stvari. U zavisnosti od količini stvari za selidbu iznajmite kamion ili kombi za selidbu.
  •  Kontaktirajte agenciju za selidbe i oni će vam preporučiti optimalno vozilo za selidbu.
  •  Kutije manjih dimenzija koristite za pakovanje knjiga,cd i slične stvari težine do 25kg. Kutije većih dimenzija koristite za pakovanje odeće, posteljine itd. Dušeke i nameštaj treba umotati u streč foliju koja će ih zaštiti od prašine i oštećenja.

 

Selidba u sopstvenoj režiji nije lak posao, naoružajte se strpljenjem i pratite naše savete koji će vam sigurno olakštati i značajno ubrzati selidbu. Ukoliko se ipak odlučite za profesionalnu uslugu, kontaktirajte agenciju Pakovanje & Selidbe.

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346