Selidbe u Beogradu su vrlo stresne, evo i zbog čega

selidbe beograd

Selidbe u Beogradu su vrlo stresne, evo i zbog čega

Iskoristite ovaj tekst koji je napisan kako bi se olakšao proces selidbe u Beogradu, i kako biste zapamtili bitne datume i rokove. Ne zaboravite da tokom selidbe morate misliti o svemu, zato ispratite sledećih nekoliko tačaka.

 

  • Ukoliko smatrate da imate puno stvari koje vam vise nisu potrebne, organizujte garažnu rasprodaju, poklonite porodici, prijateljima i u dobrotvorne svrhe. Ukoliko imate decu upoznajte ih sa novom skolom i okruženjem.
  • Odaberite agenciju za selidbe ili dogovorite iznajmljivanje vozila kojim ćete obaviti selidbu. Dogovorite tačan datum selidbe, podatke o mestu i ostale bitne informacije. Ukoliko se selite u novi grad kontaktirajte novog lekara opšte prakse, stomatologa i ostale lekare, razgovarajte sa starim lekarom u vezi prebacivanja kartona kod novog lekara. Proverite sve detalje oko promene adrese u ličnim dokumentima.
  • Obavestite komunalno preduzeće i slične institucije o selidbi(elektrodistribuciju, vodovod...) Otkažite pretplate ili ih jednostavno prebacite na novu adresu, odnesite tepihe na čišćenje kako bi vam u novom stanu bili čisti.
  • Očistite frižider, odledite zamrzivač. Ukoliko se selite daleko od starog mesta, a putujete svojim automobilom, proverite gume, ulje... obavestite banku o selidbi, dogovorite sa njima sve potrebne detalje.
  • Stvari koje ne želite da nosite dobro obeležite ili ih stavite sve zaajedno na jedno određeno mesto. Ceo dan budite uz ekipu koja vrši selidbu. Pre nego što krenete, odvojte dovoljno vremena za još jedan obilazak svih prostorija da bi bili sigurni da nešto nije zaboravljeno, proverite prozore i zaključajte vrata.
063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346