Koliko košta usluga kombi prevoza?

usluga kombi prevoza

Koliko košta usluga kombi prevoza?

Želite da prebacite neki komad nameštaja u vašu vikendicu? Selite se i ne znate gde pronaci vozilo za transport vaših stvari? Potreban vam je transport robe? Sva ova, i mnoga druga pitanja koja se odnose na prevoz, rešićete sa uslugom kombi prevoza.

 

Uslugu kombi prevoza je relativno lako pronaci, jednostavno kupite oglase i pronaćićete desetine oglasa koji nude usluge kombi prevoza. U današnje vreme krize, cena prevoza je presudan faktor, stoga što više poziva obavite, veća je verovatnoća da ćete naći povoljniju uslugu. Međutim većina ovih prevoznika posluje na crno, nema registrovanu firmu pa je i rizik svakako veći.

 

Sa druge strane, imate internet pretraživač, koji je praktično elektronski oglas, gde opet možete pronaći desetine različitih firmi i pojedinaca koji nude usluge prevoza robe, nameštaja itd.
Naš savet je da vodite računa i izaberete firmu za selidbe koja je profesionalna i registrovana i na taj način se zaštitite od prevara i loše usluge. Svakako usluga će biti malo skuplja, ali sugurnost robe koju prevozite je od najvećeg značaja.

 

Profesionalne agencije za selidbe vrše usluge kombi prevoza tapaciranim vozilima, tako da je sigurnost vaše robe na vrlo visokom nivou. Većina njih nudi i paletiranje robe, kao i pakovanje i zaštitu od eventualnog oštećenja, što je vrlo značajno ukoliko transportujete robu velike novčane ili sentimentalne vrednosti. Svakako, u današnje vreme cena mora biti važan faktor, ali ne zaboravite da najniža cena može na kraju da vas najviše košta.

 

Cena usluge kombi prevoza

Cena kombi prevoza zavisi od težine tereta, lokacije, udaljenosti mesta utovara i istovara i zadržavanja vozila. Okvirne cene možete pogledati u tabeli. Napomena: U zavisnosti od specifičnosti posla i zahteva klijenata sve cene su podložne promenama.

 

/Gradska vožnjaMeđugradska vožnja
Kombi prevoz 2000,00 - 3000,00 rsd  30,00 - 35,00 rsd po km
Kamionski prevoz 5000,00 - 8000,00 rsd  40,00 - 50,00 rsd po km

 

063/81-36-346 - Za dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju

Naš tim je tu samo zbog vas, i spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo na vas poziv, i da vam izadjemo u susret.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346