Koliko košta selidba u Beogradu?

koliko kosta selidba u beogradu

Koliko košta selidba u Beogradu?

Ekonomska kriza i visoka stopa nezaposlenosti naterali su nas da troškove svedemo na minimum, stoga je cena selidbe najvažniji faktor prilikom adabira agencije za selidbe. Međutim, da li cena treba da bude jedini parametar? Naravno da ne. Treba uzeti u obzir i kakvu uslugu pruža agencija, da li nudi pakovanje vaših stvari, kutije i zaštitu nameštaja, zatim da li je agencija registrovana ili posluje na crno? Ponude koje ćete dobiti od agencija se mogu razlikovati i do 50%, ali to ne znači da nude istu uslugu.

 

Većina agencija nudi besplatnu procenu selidbe. Procena može biti putem email adrese, telefonom ili dolaskom operatera u vaš prostor. Prilikom telefonske procene selidbe, vrlo je važno da detaljno navedete koliko imate stvari i kakvu uslugu želite, da li je vam je potrebna usluga pakovanja ili želite sami da se spakujete.

 

Šta utiče na cenu selidbe?

Na cenu selidbe prvenstveno utiče količina stvari koju imate, zatim da li su vam potrebne kutije za selidbe, izabrana usluga pakovanja ,rastavljanje i sastavljanje nameštaja, lokacija na kojoj se obavlja selidba, sprat i mogućnost upotrebe lifta. Ukoliko vam je potrebna i selidba klavira, TA peći i drugih tereta, obavezno ih navedite. Takođe najbolje je da termin za selidbu zakažete što ranije i na taj način ćete dobiti povoljniju cenu – jer što je kraći rok, cena selidbe će biti veća.

 

Dakle, postoji mnogo faktora koji utiču na to koliko će vas selidba koštati. Profesionalne agencije za selidbe će vas detaljno ispitati o svemu, kako bi vam dali preciznu cenu, dok će amaterske agencije, vrlo često ponuditi prihatljivu cenu, a zatim i vršiti korekciju cene prilikom same selidbe. Budite vrlo pažljivi prilikom odabira agencije, najpovoljnija cena, često vas na kraju može najviše koštati.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Podaci Firme

Firma: Pakovanje & Selidbe

Adresa: Dubrovačka 26, Zemun

PIB: 107430213

Tekući račun: 160-366826-63

Telefon: 063/81-36-346